Szeretnél már újra szeretni és szeretve lenni?

Szerelem: Mindenki ezen a világon szeretne sok pénzt, szeretne szeretetben élni, jó munkát, kedves barátokat, stb. Bár ami mindenki számára a legfontosabb, az a szerelem. ☺ Semmi sem változtatja meg az ember kedély állapotát annyira, mint az-az érzés, amikor a szerelem megérinti a szívünket. Szó szerint két lábbal a föld felett járunk. Amikor nincs egy szerető pár az életünkben, keressük, kutatjuk és folyamatosan feltesszük a kérdést: Istenem, mikor jön már?

Úgy érzed, hogy:

  • Mindenkinek van párja csak neked nincs?
  • Folyamatosan ostorozod magad, hogy csak benned lehet a hiba?
  • Unod, hogy minden bulira, rendezvényre egyedül mész?
  • Utálod azt a kérdést, hogy mikor lesz párkapcsolatod? (mert drágám, a te biológia órád is ketyeg!?)
  • Apu, anyu már az unokára várnak és persze nem direkt, de nagy súlyt helyeznek rád, hiszen még párod sincs?

Ahhoz, hogy boldog párkapcsolatban élj, elég sok minden van, ami az utadba állhat, de ezeken könnyen lehet segíteni.

Akadályozhat:

  • az önszeretet hiánya, Édesapád és az Édesanyádhoz fűződő viszonyod, mi lapul a tudatalattidban, hogyan állsz a szerelemhez, valóban el akarod-e kötelezni magad, a lista végtelen.

Amennyiben változásra vágysz a magánéletedben és kész vagy önmagadon is dolgozni, lássunk neki együtt, hogy a keresés közben, hogyan lehetsz könnyed és játékos, elvárások nélküli, míg keresed azt a társat, akire mindig is vágytál.

Azt szeretném, hogy LEBEGJ A MÁMORTÓL, FAKADJ DALRA, LEJTS DERBIS TÁNCOT. LÉGY ESZELŐSEN BOLDOG VAGY LEGALÁBB LÉGY RÁ NYITOTT!(Sir Anthony Hopkins -Ha eljön Joe Black című filmből. ☺)