Tarot

A Tarot tanácsadás alkalmával tisztább képet kapunk életünk alakulásáról, mivel olyan információk birtokába juthatunk az adott témakörrel kapcsolatban, ami eddig nem állt a rendelkezésünkre (nem voltunk tudatában) és újra, tisztán látunk. A konzultáció során a célom, hogy ezeket az információkat tiszta, érthető módon közvetítsem feléd és rávilágítsalak arra, hogy milyen gondolkodásmód vezetett el a jelen helyzetedig. Hiszen a jelenedből indul el a jövőd és egy új látásmóddal, gondolati és érzelmi töltettel formálhatod, alakíthatod. Semmi sincs kőbe vésve a jövőd igenis alakítható, ha kész vagy változtatni az érzelmi, szellemi hozzáállásodon.

Természetesen van olyan, amikor a kirakás során nem mindig tetszik a „kép” amit látunk. Pedig ezek a képek, a Mi segítőink. Megvilágítják, hogy tudat alatt milyen energiákat működtetünk valójában, az elképzeléseinkhez képest. A Tarot megmutatja a lehető legjobb utat a változásra és a döntés lehetőségét a Mi kezünkbe adja, hogy merre indulunk el. Nem jósol, hanem segít a lehető legjobb megoldás megtalálásában, az adott élethelyzetünkben.

A Tarot kártyán látható szimbólumok archetipikus (ősi) képek. A tudatalattinkban tárolunk minden olyan információt, ami fontos számunkra. A kártyán látható szimbólumok olyanok, mint a megfejtendő kódok. Az ő segítségükkel, a bennünk rejlő válaszokat képesek vagyunk felszínre hozni, ezáltal rálátunk önmagunkra és a minket foglalkoztató helyzetekre. Az összefüggések értelmezésével és megértésével lehetőségünk nyílik arra, hogy megláthassuk, személyiség fejlődésünket, miközben felismerjük az életünk igazi célját. Így már, más szemmel tudjunk tekinteni az életünkre, és a világra. A Tarot lapok által az életünk pillanatai elevenednek meg, mint egy tükröt mutatva felénk. Ha nem tetszik a kép, a változtatás lehetősége, mint egy ajándék a Mi kezünkbe kerül.

A Tarot-ra sokan úgy tekintenek, hogy ez csak egy „kártyajáték” mely Csak a jövő kifürkészésére használatos, pedig ennél sokkal nagyobb mélységeket rejt magában. Olyan, mint egy bölcs öregember, jó megszívlelni a tanácsát és elgondolkodni rajta, de a döntést Mi magunknak kell meghozni. Ahogyan a barátainkra, szüleinkre sem hárítható életünk felelőssége, úgy a Tarot kártyára sem. A Tarot jó szolga, de rossz uralkodó, tartja a mondás és nem véletlenül, hasznos útmutatással szolgálhat, de súlyos hiba lenne minden lépésünket a lapok üzenetétől függővé tenni. Amennyiben úgy érzed, segítséget nyújthat számodra ez az út és nyitott vagy rá, szeretettel várlak, hogy együtt fedezzük fel életed ösvényeit.

Tarot tanácsadás díjak:

Tarot kártya tanácsadás: 18.000 Ft

Éves, születésnapi kirakás: 21.000 Ft

A témával kapcsolatos blog bejegyzéseim:

ugrás az oldal tetejére