Magamról

1979-ben születtem egy csodálatos édesanyához és egy számomra különös édesapához. Teltek az évek s mindeközben igazából nagy dolgok nem történtek velem.

Egészen addig, amíg be nem töltöttem 15-ik életévemet, ahonnan elindult életem igazi hullámvasútja. Természetesen a szerelem volt az egyik kiváltó ok, ami elindított abban, hogy elkezdtem keresni a válaszokat életem megválaszolatlan kérdéseire.

Különböző helyekre eljártam, hogy megértsem miért élem meg a dolgokat oly nehezen. Megismerkedtem nagyon sok technikával, kipróbáltam a kineziológiát, tanultam számmisztikát, mert kíváncsivá tett, hogy milyen energiákat vagyunk képesek mozgósítani a földi életünkben.

17 évesen otthagytam a középiskolát, ami egy nagyon megrázó és egyben meghatározó élmény volt számomra. El kellett kezdenem dolgozni gyerekfejjel és közben esténként iskolába járni, hogy befejezzem a középiskolai tanulmányaimat. Emésztett a szégyen és a bűntudat, ami sokszor szinte elviselhetetlen volt önmagam számára. A fájdalomról nem is beszélve, amit édesanyámnak okoztam ezzel a tettemmel. Egyetlen egy dolog tartotta bennem a lelket, hogy közben tudtam én sokkal, de sokkal többre vagyok képes. Mindig bíztam magamban és a sok negatív dolgot sikerült egy idő után felülírnom. A bukásomból erőt kovácsoltam és nem engedtem, hogy ez a kudarc megbélyegezze az életemet. Ma már tudom, semmi sincs véletlenül, minden úgy történt, ahogy történnie kellett.

Útközben rájöttem, ezzel a tapasztalattal csak nyertem. ☺

2007-ben fejeztem be 4 éves asztrológiai képzésemet a Baktay Ervin Asztrológiai Intézetben Janák Lajos kezei alatt. Az itt tanultak által egy új látásmódot kaptam, ami segített számomra jobban megismerni és megérteni  önMAGam.

Jártam Hellinger- féle családállításra, hogy az ősi lenyomatokat, amit a családomtól hoztam feloldjam, és az onnan származó energiák, ne befolyásolják az életemet.

Rengeteg könyvet és filmet néztem- meg, ami sokat segített, hogy ne adjam fel a nehéz élethelyzetekben. Megéltem szerelmi csalódásokat, voltak pénzügyi gondjaim és veszítettem el olyan embereket, akik nagyon fontosak voltak a számomra.

A barátaim szerint rengeteg energiával rendelkezem, tele vagyok hittel és pozitívan állok az élethez, bármi történjék is velem.

Szerintük ilyen szemlélettel, életfelfogással születni kell. Sok mindenben igazuk van, de higgyétek el, sokszor a hátam közepére sem kívántam az ezoterikus,, okos” gondolatokat, főleg amikor én is úgy éreztem csak csapásokat kapok az élettől. Az ilyen időszakoknál nekem is tele volt a hócipőm ezzel az egésszel. Mégsem tudtam soha elfordulni azoktól a tapasztalatoktól, gondolatoktól, amit addig olvastam, hallottam, tanultam és érzékeltem.

Kutattam és kerestem tovább, mert mindig hajtott a vágy, hogy bővüljön a tudásom és egyszer végre már összeálljon a kép. Miért is tartok ott ahol? Ki is vagyok én, mit akarok elérni az életemben? Mitől leszek igazán boldog?

2011-ben végre rátaláltam arra az iskolára, amit mindig is kerestem. Az Éden Felnőttképző központban Spirituális Pszichológiai Tanácsadó és Önismereti Személyiségfejlesztő képesítést szereztem. Tanultam rajzelemzést, vallásismeretet, extra pszichológiát, mitológiát és még sok mást mellette. Minden okkult tudomány csodálatos és rávilágít a személyiségünkre. Az önismereti módszerek segítségével, nagyon könnyedén lehet dolgozni a negatív hitrendszereinken és a rossz beidegződéseinken, amit életünk során magunkra,,akasztottunk”.

Az egyik órán találkoztam újra a Tarot kártyával és több olyan kirakási móddal, amivel könnyedén ráláthattunk, az ember egyedi fejlődésére, és a kibontakozó lehetőségekre, bejárandó útja során.

Így kerültem újra a kártyához közel, mert rájöttem, hogy a jövő kifürkészése is nagyon izgalmas dolog, de sokkal jobb megtudni azt, hogy mit érdemes magunkon változtatni, hogy tényleg azt a jövőt éljük, ami valójában a mi utunk  és amiért itt vagyunk a Földön.

Mindig is szerelmese voltam a kártyának, már kislány koromban tanulmányoztam a nagymamám ,,jóskönyvét”.

Igazán 15 éves koromban szerettem bele és 37 éves koromra értem meg a bölcsességre, amit magában hordoz.

Belemélyedtem és a régi ismereteimet bővítettem. Találkoztam egy csodálatos tanárnővel, Pálfi Krisztinával akinek köszönhetem a nagy és a kis arkánumok mélyebb megismerését.  
Ő tanította meg számomra, hogy a kártyáknak milyen árnyalatbeli különbségei lehetnek. Hálás vagyok neki a türelméért és azért a csodálatos tanítói vénáért, amit minden óráján tapasztaltam, valamint a tudásért, amit a mai napig kapok tőle, hisz még most is egyengeti és segíti az utamat, hogy tisztán és egyszerűen tudjam közvetíteni a kártyák üzenetét.

Ez egy olyan hivatás ahol nincs leállás, mert a fejlődési lehetőség határtalan és végtelen.

Úgy gondolom, hogy akkor van értelme a tanultaknak, ha azt a saját és mások életében is képesek vagyunk beépíteni és alkalmazni a mindennapokban, hisz így tudunk ezzel magunknak és másoknak is segíteni.

Köszönettel tartozom édesanyámnak, aki sosem nyírta meg a szárnyaimat és mindig hitt bennem. ☺Valamint a barátaimnak, mert az ő szeretetük és támogatásuk nélkül sosem jutottam volna el idáig. ☺

Bizonyítványaim

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.