Rólam

Beszéljünk inkább rólad! Ha te is arra vágysz, hogy megtapasztalhasd az örömöt, boldogságot az életedben és kihozhasd belőle a maximumot, akkor nem is kell nagyon magyarázni, hogy ezért bizony tenni kell, nem pottyan minden egyből az ölünkbe. Biztosra veszem, hogy jártál már sok helyen, kipróbáltál rengeteg technikát, mégsem úgy alakultak a dolgok, ahogy remélted. Érzed, hogy te is megérdemled a jó párkapcsolatot, a csodás munkahelyet, az anyagi biztonságot és minden földi jót, ami ezzel jár. Nincs az rendben, hogy mások ezt élik és Te folyamatosan küzdesz, hogy ezt megtapasztalhasd. Megérdemled, hogy a te életedben is megjelenjen a vágyott változás és elérhesd az álmaidat.

Papp Klaudia Viktória
(Fotós: Baráth Zsuzsanna, Színtínácsadó: Bogdán Ildi-Színnel Lélekkel)

Azért dolgozom különböző módszerekkel, hogy ebben segíthessek neked, és megtaláljuk számodra a legcélravezetőbb metodikát. Ezeknek a technikáknak köszönhetően, te is megtapasztalhatod, milyen kiteljesedni, örömmel, kreatívan, izgatottan, boldogan élni a mindennapokat.

Szaktudásom

Rengeteg iskolába, képzésre jártam, hogy több oldalról is feltérképezzem az emberi létet. Megértsem, hogyan hat a szellem a lélekre és a lélek a fizikai testre. 15 éves korom óta gyarapítom tudásom, és ami hobbinak indult, az mára a hivatásommá vált. A rengeteg információ, amit felhalmoztam a tanácsadások, energiarendezések hatására, tapasztalati úton vált igazi tudássá. Számomra ez nem munka, annál sokkal több. Az én célom, hogy minden ember megtapasztalhassa, mennyivel könnyebben lehet haladni az életben, ha fektet energiát az önismeretbe és él a rendelkezésére álló eszközökkel. Szeretném ezt egyre több embernek megmutatni és aki nyitott rá, annak meg is tanítani.

Hogyan dolgozom?

Ráébredtem arra a mindennapok során, hogy egy oldás, tanácsadás nem vezet nagy eredményekhez. Alkalmi segítséget adhatnak, de nagy változásokat nem érhetünk el vele. Hiszen ha valódi fordulatra vágyunk valamivel kapcsolatban az életünkben, nem elég csak elfutni egy oldásra és várni a csodát, hanem el kell köteleződni önmagunk mellett. Miközben teszünk önmagunk fejlődéséért, a befektetett energia, idő megtérül és teret nyit a változásnak.

Az átalakuláshoz idő kell, nem egyik napról a másikra tapasztaljuk meg az áttörés. Ezért kidolgoztam egy négylépcsős folyamatot, témákra (magánélet, munka, karrier, pénzügyi helyzet) lebontva, ahol az alapoktól indulva, átdolgozzuk a téged foglalkoztató problémát és nyomon követjük a változást, fejlődést benne. Ennek a folyamatnak köszönhetően, már tapasztalni fogod, ahogyan megváltozik a szellemi, lelki hozzáállásod és a fizikai térben is megjelennek a vágyott eredmények.

Szeretettel várlak, ha kész vagy arra, hogy rálépj a változás útjára!

Bizonyítványaim