Mesés utazás az illatok szárnyán

Két napos Tarot kártya workshop

Fedezd fel a bölcsesség és a harmónia világát!

Csatlakozz hozzám és merülj el velem a Tarot kártyák, mesék és illóolajok varázslatos világában.

Ezen a két napon megtudod, hogy hogyan fonódnak össze ezek az ősi tudások. Megtapasztalhatod segítő erejüket, hogy jobban megértsd Önmagad és megtaláld az árnyékodban rejlő erőt és fejlődési lehetőségeket.

Gyere és fedezzük fel együtt a Tarot kártya tanításait a mesék szemén át, miközben engedjük, hogy az illóolajok gyógyító ereje hasson ránk!

Ezt a workshopot szeretettel ajánlom azoknak, akik már jártasak a Tarot kártya világában és azoknak is, akik csak ismerkednek vele.

Az emberiség évszázadok óta meséket mesél. A történetek nem csupán szórakoztatásra szolgálnak, hanem tanító, gyógyító hatással lehetnek életünkre. Számos bölcsességet hordoznak, és ezek segíthetnek minket az életünk különböző területein. A mesék által, érzelmi intelligenciánk, kreativitásunk és empátia készségünk folyamatosan fejlődik.

Általában olyan karaktereket (archetípusokat) és helyzeteket mutatnak be, amelyekkel tudunk azonosulni.

Ahogy beleéljük magunkat egy karakter szerepébe és a felmerülő élethelyzeteibe, ez segít minket abban, hogy jobban megérthessük saját érzéseinket és az életünkben tapasztaltakat.

Mindannyiunknak vannak ,,árnyékai”, olyan tulajdonságai, ösztönös reakciói, érzései, amelyeket szégyell, nem fogad el és nem szívesen mutatja meg másoknak. Viszont ezeket a részeket, csak ideig-óráig lehet elrejteni. Ők olyan kis huncutok, hogy mindig előbújnak és így vagy úgy, de utat törnek maguknak. Carl Jung szerint az árnyékok integrálása, elfogadása fontos lépés ahhoz, hogy személyiségünk fejlődhessen és egészséges életet élhessünk!

Az illóolajokkal való önmunka, sokat segít abban, hogy a múltbéli traumáinkat feldolgozzuk és a belső gyógyulási folyamatainkat támogassuk, erősítsük.

A kétnapos workshopon:

  • Megismered a 22 Nagy Arkánum tarot kártyáihoz tartozó meséket, karaktereket, illóolajokat amelyek hozzásegítenek téged, önmagad mélyebb megismeréséhez
  • Együtt fedezzük fel a hozzájuk kapcsolódó árnyék-éneket és azokat az elrejtett részeinket, amelyeket elnyomunk, hordozunk magunkban
  • Ezeket az árnyékokat, minden egyes lapnál egy elengedő meditáció segítségével oldjuk fel, ahol az illóolajok segítenek minket az elmélyülésben és támogatnak a tisztulásban
  • Végezetül a második nap végén, megnézzük az Árnyék Tarot kártya kirakással, hogy neked mivel érdemes mélyebben foglalkoznod (téma) és melyik illóolaj az, ami támogat téged a gyógyulásban és a fejlődésben

Időpont:

Július 27-28. (szombat-vasárnap) 10.00-19.00

Részvételi díj: 40.000Ft amely tartalmazza:

  • a jegyzetfüzetet
  • a helyszínen elfogyasztott vizet, teát és nasit

(Akinek nincs Tarot kártyája, annak szívesen adok erre a két napra)

Helyszín:

Parádé szalon
1133 Budapest, Zsilip utca 8. utcafronti üzlet

Részvétel csak előzetes jelentkezéssel, mert a helyek száma korlátozott!
(maximális létszám 10-12 fő)

A workshop minimum 5 fő esetén indul.

Amennyiben felkeltette az érdeklődésedet a kétnapos workshop, az alábbi űrlapon tudsz jelentkezni rá.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

A jelentkezést beérkezési sorrendben, az előleg befizetése mellett tudom elfogadni. Helyet sajnos senkinek sem tudok fenntartani.

Az előleg a workshop 50%-a, melyet átutalással lehet teljesíteni, az ehhez szükséges adatokat a jelentkezés után válasz email-ben küldöm.

A fennmaradó összeget egyben a tanfolyam napján tudod személyesen vagy utalással rendezni.

Lemondás esetén az előleget nem áll módomban visszatéríteni.

Nagyon várom, hogy megismerjelek és bevezethesselek a Tarot kártya mesés világába egy másik oldalról!

Sok szeretettel,
Papp Klaudia Viktória