IET®

IET® – Integrált Energia Technika

Mi az IET ®?

Az Integrált Energia Technika, egy olyan módszer, amely 9 sejtmemória területen, sejtszintről szabadítja fel a negatív tapasztalatainkból származó, energialenyomatainkat. AZ IET folyamata alatt, az energiarendező,csodálatos lila angyali energiasugárral dolgozik. Az IET Energiarendezők hisznek abban, hogy az energiamező megtartja a tapasztalataink energiáját.       

Az IET Energiarendező szándéka, az emberi energiamezőben kibillent rend visszaállítása. Tisztítja az érzelmi energiablokkjainkat, az emberi energiamező 4 (fizikai, érzelmi, mentális és spirituális) rétegéből.

Miután a hátráltató energiamintákat elengedjük, helyére integráljuk a pozitív energiákat. Ilyen módon ez a módszer lehetővé teszi, hogy elengedjük a mélyen elfojtott, negatív érzelmi blokkjainkat. Ezek a negatív érzelmi blokkok a bűntudat, bizalmatlanság, szégyen, fenyegetettség, kényszerek, szívfájdalom, düh, harag, stressz és a félelem. Helyükre integráljuk az ártatlanság, bizalom, spirituális büszkeség, támogatottság, szabadság, szeretet, megbocsájtás, könnyedség, biztonság energiáit. Így új utakat, lehetőségeket tapasztalhatunk meg, Önmagunk személyes fejlődésében és ennek hatására pozitív irányban változik az életünk. Az emberi energiamezőben dolgozunk, a folyamaton az I.E.T energiarendező vezeti át a klienst. Olyan mértékben tisztítja és oldja blokkjait, amire a résztvevő személy lelke, magasabb énje, a jelen pillanatban készen áll.

Miben lehet a segítségedre az IET ® ?

  • Sejtmemória szinten azonosítja és elengedi az energiamezőben megtartott negatív energiákat.
  • Kitisztítja azokat az energiablokkokat, amik az életcélod, jóléted és kreativitásod útjában állnak.
  • Megtölti az életedet szeretetteljes kapcsolatokkal.
  • Segít felfedezni és megélni lélekküldetésed.
  • Segíti a Harmóniát.
  • Megerősíti a kapcsolatodat az IET angyalaival és segít, hogy ezentúl velük együtt dolgozz Önmagadon.

Kinek a nevéhez fűződik e-módszer megalkotása?

Stevan J. Thayer az amerikai The Center of Being, A Létezés Központja létrehozója és vezetője, az Interjú egy Angyallal c. könyv szerzője, IET Mester-Oktató Tréner, Ariel Angyal csatornája. Intuíciója iránymutatásával fejlesztette ki az Integrált Energia Technikát, ahol felfedezte az IET sejtmemória térképet és a test integrációs pontjait.

Az IET ® egy olyan rendszer, ami a 12 szálú spirituális DNS-sel dolgozik és segít biztonságosan, fájdalommentesen elengedni a múltad korlátozó energiamintáit, megerősít és egyensúlyt teremt a jelenedben, hogy kibontakozz és megvalósítsd az álmaidat a jövőben.

AZ IET® FAJTÁI

1, Az IET® energiarendezés

Az energiarendezés egy könnyed, rövid beszélgetéssel kezdődik, ahol meghatározzuk, milyen területen van az elakadás, vagy melyik az a terület ahol szeretne a résztvevő változtatni, fejlődni. Így már tudjuk a célt, amire az energiarendezés felépül.

A kliens a masszázságyra fekszik (ami ruhában történik) és átadja magát a folyamatnak, halk zene mellett. Az energiarendező gyengéd érintésekkel az Energiamező Angyalainak segítségével a 9 sejtmemória területéről a negatív érzéseket, blokkokat oldja, tisztítja. Olyan módon, hogy az emberi energiamező 4 rétegéből segíti elengedni a berögzüléseket. A negatív lenyomatok helyére, pozitív új programok kerülnek, hogy az életünket szabadabban, örömtelibben és derűlátóbban élhessük.

Az IET® Integrált Energia Technika, az energiamezőben való energetikai tisztítás és feltöltés. Az IET®energiarendezés után a páciens egy nyugodt, pozitív érzelmileg feltöltött állapotot tapasztalhat meg. A folyamatot az energiarendszer harmonizálásával és földelésével zárjuk, majd utána megbeszéljük az átélt tapasztalatokat.

Ár: 22.000Ft / 90 perc

2, Lélekküldetés aktiválása az IET® energiarendezéssel

Az IET® alap energiarendezéséhez képest, olyan technikákkal bővítjük a folyamatot, mint izomfeszítő, lazító és vizualizációs technikák. Ezek segítségével, lehetőség nyílik arra, hogy a lélek rátaláljon arra az útra, amit eredendően megírt Önmaga számára. Feloldja azokat a blokkokat, amik eddig nem engedték meg, hogy elfogadjuk és éljük élettervünket, megvalósítsuk valódi lélekküldetésünket.

Ár: 25.000Ft / 120 perc

3, Ötperces energetizáló, feltöltő energiarendezés

Bár a neve szerint ötperces, az energiaáramoltatás körülbelül 25-35 percig történik. Erőteljes energetizáló, feltöltő rendezés, mely a pozitív érzéseket beépíti az energiameződbe, általa testileg, lelkileg, mentálisan újra frissnek érzed magad és nyitottá válsz az élet csodálatos lehetőségeinek a befogadására, megélésére.

Ár: 10.000Ft / 25-35 perc

4, Energiarendezés, ha a kliens nem tud jelen lenni

Ha az energiarendezés valamilyen oknál fogva nem elérhető a páciens számára (fizikai betegség által érintett, korlátozott mozgásában, fizikai távolság miatt), van lehetőség távolról is energiarendezést végezni. A folyamat ugyanolyan hatékony, mint személyes megjelenés által, hiszen gondolataink és érzéseink nincsenek térhez kötve. Az időtartama és díja megegyezik a személyes kezelés árával.

FONTOS! Az IET® energiarendezés semmilyen orvosi, pszichoterápiás kezelést NEM HELYETTESÍT! Az IET energiarendező NEM orvos, NEM gyógyít, NEM kezel betegségeket.  Az IET energiarendező a fizikai testet körülvevő emberi energiamezőben dolgozik, ahol a visszatartott érzelmi energiablokkokat tisztítja, és megerősíti az energiamezőt.