A szerelem beköszönt az életembe

Nem panaszkodhatom eddigi életemre, mert tulajdonképpen mindent elértem eddig, amit akartam, és ezután sem lesz másképp, tudom. Hozzáteszem, soha nem voltak eget rengető álmaim, igyekeztem mindig a realitás talaján elmélkedni. Ha valamit el akarsz érni, tegyél érte. Minden nap legalább kétszer elcsendesedek, meditálok, és közben figyelek a gondolataimra. Amióta a belső énemre figyelek, sokkal sikeresebbnek érzem magam minden területen, tehát tényleg nincs miért panaszkodnom. Vagy mégis?

Egyetlen dologban voltam képtelen sikert elérni, és ez nem más, mint a párkapcsolat. Nem párkapcsolati problémaim voltak, hanem egyszerűen nem volt boldog párkapcsolatom. 47 év leélése után tulajdonképp két komolyabbnak számító párkapcsolatot tudhatok magaménak. Az első másfél évig tartott, a második tizenegy évig. Mindkettőnek más volt a szerepe az életemben, de egyik sem volt igazán szerelem- dús, szenvedélyes inkább csak afféle kényelmes. Nem tálaltam meg azt az igazi szerelmet, amire mindannyian vágyunk egész életünkben. Ugyanakkor számtalan esetben megcsapott a szerelem, de mindig reménytelenül. Mindig olyan nőbe lettem szerelmes, aki biztos, hogy nem lehet az enyém, mert épp boldog párkapcsolatban élt, vagy csak egyszerűen nem voltam az esete. Egy idő után feltettem a kérdést, ha az életem összes területe jól működik, akkor hogyan lehet, hogy nem találom meg az igaz szerelmet? Lehet, hogy bennem van a hiba? Így éltem napjaimat, heteimet, hónapjaimat, amíg egyszer úgy hozta a sors, hogy összetalálkoztam Klaudiával.

Lenyűgöző volt hallgatni, ahogy az asztrológiáról, csillagképekről, számmisztikáról, a spirituális életről beszélt. Ekkor váltam bizonyossá abban a dologban, hogy Őt az ég küldte nekem, hiszen van egy kérdés, ami rendkívül foglalkoztat és már ekkor tudtam, hogy ő fog segíteni nekem megtálalni a választ. Úgy alakult, hogy alávetettem magam nála egy önismereti oldásnak, amihez az NLP-t hívta segítségül. Rendkívül izgalmas és érdekes volt a procedúra. Lenyűgöző, sokkal korábban megélt, már régen elfelejtett életesemények jelentek meg az elmémben különféle képek, rövidfilmek, érzések formájában. De a legkülönlegesebb az volt, hogy nem csak nekem, hanem neki is. Olyan dolgokat látott velem kapcsolatban, amiről még sejtésem sem volt, mégis bizonyítottan igaznak tudtam. Ilyen szinten rá tudott hangolódni a frekvenciáimra. Hamar megfejtettük, hogy valamiféle blokk, negatív hitrendszerek vannak a tudatalattimban, ami gátol abban, hogy boldog párkapcsolatom lehessen. Az első ilyen „kezelés” után alig vártam a következőt, annyira lázba jöttem. A harmadik találkozásunk során összegeztük, majd Klaudia kioldotta a bent ragadt blokkokat, amik előző életeimből, ragadtak-bent, de volt egy pár igen konkrét, amit szüleimtől, rokonaimtól „vállaltam át”. Ezután semmi más dolgom nem akadt, csak ismét figyelni az életeseményeimet és a történéseket az életemben. Hamarosan kezdtek beköszönni a pozitív változások az életembe. Sokkal lazábbnak, könnyedebbnek, önfeledtebbnek éreztem magam nap, mint nap. Gondolom, nem árulok el nagy titkot, hogy elmondom, három hónappal később megjelent valaki az életemben, de akkor még nem tudtam, hogy Ő lesz a nagy Ő, csak vele teljesen más érzések törtek a felszínre bennem. Valahogy úgy viselkedtem, mintha kicseréltek volna, mintha nem is én lennek. Ez igazából megmagyarázhatatlan, de valahogy tudtam, hangsúlyozom, nem éreztem, TUDTAM, hogy Ő az, akivel egymást kerestük egész eddigi életünkben. Ma is boldog párkapcsolatban élünk.

Csak később döbbentem rá, hogy mindezt azonban Klaudiának köszönhetem. Hiszen ő segített feltárni, majd feloldani a problémáim gyökeret. 

Nagyon hálás vagyok ezért Neked Klau. 🙂

Laci