Középfokú IET® tanfolyam

(Integrált Energia Technika – INTEGRATED ENERGY THERAPY-IET®)

Az Integrált Energia Technika, egy olyan módszer, amely 9 sejtmemória területen, sejtszintről szabadítja fel a negatív tapasztalatainkból származó energialenyomatainkat. AZ IET folyamata alatt, az energiarendező csodálatos lila angyali energiasugárral dolgozik. Az IET Energiarendező szándéka az emberi energiamezőben kibillent rend visszaállítása. Ez a technika tisztítja az érzelmi energiablokkjainkat, az emberi energiamező négy (fizikai, érzelmi, mentális és spirituális) rétegéből.

Az IET® egy beavatás alapú energiatechnika-rendszer, amely magában foglalja az Alap, Közép, Felsőfokú, és Mester-Oktatói szintet. A képzések 1-1 nap alatt elvégezhetők. A tanítványok az elméleti és gyakorlati tudás mellett megfelelő szintű beavatást, valamint az amerikai “The Center of Being” által kiállított oklevelet kapnak, mellyel az IET® Energiarendezőként dolgozhatnak bárhol a világon a helyi törvényeket betartva.

Az Integrált Energia Technika elsajátításához semmilyen előképzettség sem szükséges. Ezzel a csodálatos módszerrel saját magunkat is kezelhetjük, de másoknak is segítő kezet nyújthatunk. Az IET® már önmagában is egy nagyon hatásos energiatechnikai folyamat, viszont lehetőségünk van más egyéb holisztikus (testmasszázs, reiki, ásványok) módszerekkel kiegészíteni.

Integrált energia technika

A Középfokú IET® tanfolyamon való részvétel előfeltétele az Alapfokú IET® kurzus elvégzése!

Az IET® középfokú tanfolyam keretein belül további technikákat tanulhatsz meg arról, hogyan tisztítsd ki az emberi energiamezőben megragadt negatív lenyomatokat és hitrendszereket. Itt már azt is megtanulod, hogy az energiamunka által hogyan tisztítsd ki azokat a karmikus blokkokat, amelyek előző életekre vezethetőek vissza.

Az Integrált Energia Technika középfokú képzésének keretein belül az alábbiakat fogod elsajátítani:

  • Az IET ® kihúzó – elengedő technikáját;
  • Megtanulod beazonosítani, hogy a negatív energetikai lenyomatok milyen szinten találhatóak az emberi energia mezőben: fizikai, érzelmi, mentális vagy karmikus szinten, és megtanulod ezeknek a lenyomatoknak a tisztítását;
  • A karmikus blokkok tisztítását;
  • A “rózsaszín buborék” technikáját.

Az elméleti tudás mellett, minden résztvevő megkapja az Integrált Energia Technika® -Középfokú beavatását! A középfokú beavatás által kiszélesedik, kibővül az emberi energiameződ, és ezáltal IET® magasabb frekvenciáit leszel képes közvetíteni a kezelések során. A beavatás újrarendezi 12 szálú DNS 3. (mentális) és 4. (karmikus) párját, ezáltal válsz képesé ez emberi energiamezőben megtalálható fizikai, érzelmi, mentális és karmikus szinten lévő blokkok oldására.

FONTOS! Az IET® energiarendezés semmilyen orvosi-, pszichoterápiás kezelést NEM HELYETTESÍT!
Az IET® Energiarendező nem orvos, nem pszichológus, nem pszichoterapeuta. Az IET® Energiarendező NEM diagnosztizál, nem kezel betegségeket, nem ír fel gyógyszereket.
Az IET® Energiarendező a fizikai testet körülvevő emberi energiamezőt tisztítja és erősíti meg.

Az Integrált Energia Technika (Integrated Energy Therapy® / IET®) Magyarországon nem akkreditált képzés.

Időpont:
2024. június 23. (vasárnap) 10:00 – 18:00

Részvételi díj:
60.000 Ft

amely tartalmazza:

  • az amerikai The Center of Being által kiállított oklevelet
  • középfokú IET® tankönyvet magyar nyelven
  • jegyzetfüzetet és tollat
  • a helyszínen elfogyasztott vizet és teát

Helyszín:

1133 Budapest, Zsilip utca 8. (Parádé szalon – utcafronti üzlet)

Részvétel csak előzetes jelentkezéssel, mert a helyek száma korlátozott!
(maximális létszám 10 fő)

Amennyiben felkeltette az érdeklődésedet a tanfolyam, az alábbi űrlapon tudsz jelentkezni rá.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Az Elküld gomb sikeres megnyomása után várd meg amíg megjelenik egy visszaigazoló üzenet, így biztos lehetsz benne, hogy a jelentkezésedet megkaptam!

A jelentkezést beérkezési sorrendben, előleg befizetése mellett tudom elfogadni, helyet sajnos senkinek nem tudok fenntartani.

Az előleg a részvételi díj 50%-a, melyet átutalással lehet teljesíteni.
A fennmaradó összeget a tanfolyam napján, a helyszínen lehet rendezni.

Lemondás esetén az előleget nem áll módomban visszatéríteni.

Nagyon várom, hogy újra találkozzunk, és együtt tapasztalhassuk meg az IET® végtelen áldásait a középfokú technikáknak köszönhetően!

Papp Klaudia Viktória
Integrated Energy Therapy – IET®
Mester-Oktató