Alapfokú IET® tanfolyam

ALAPFOKÚ IET® (Integrált Energia Technika – INTEGRATED ENERGY THERAPY-IET®)

Az Integrált Energia Technika, egy olyan módszer, amely 9 sejtmemória területen, sejtszintről szabadítja fel a negatív tapasztalatainkból származó energialenyomatainkat. AZ IET folyamata alatt, az energiarendező csodálatos lila angyali energiasugárral dolgozik. Az IET Energiarendező szándéka az emberi energiamezőben kibillent rend visszaállítása. Ez a technika tisztítja az érzelmi energiablokkjainkat, az emberi energiamező négy (fizikai, érzelmi, mentális és spirituális) rétegéből.

Az Integrált Energia Technika elsajátításához semmilyen előképzettség sem szükséges. Ezzel a csodálatos módszerrel saját magunkat is kezelhetjük, de másoknak is segítő kezet nyújthatunk. Az IET® már önmagában is egy nagyon hatásos energiatechnikai folyamat, viszont lehetőségünk van más egyéb holisztikus (testmasszázs, reiki, ásványok) módszerekkel kiegészíteni.

FONTOS! Az IET® energiarendezés semmilyen orvosi, pszichoterápiás kezelést NEM HELYETTESÍT! Az IET energiarendező NEM orvos, NEM gyógyít, NEM kezel betegségeket.  Az IET energiarendező a fizikai testet körülvevő emberi energiamezőben dolgozik, ahol a visszatartott érzelmi energiablokkokat tisztítja, és megerősíti az energiamezőt.

Az Integrált Energia Technika (Integrated Energy Therapy I.E.T®) Magyarországon nem akkreditált képzés.

Alapfokú I.E.T®

Annak ellenére, hogy alapfoknak hívjuk, a tanfolyam végére képessé válsz ezt a technikát önmagadon és egy másik személyen is alkalmazni. Az I.E.T® tanfolyamon megtanulod az kezelés alaptechnikáit. A 12 szálú DNS-ből az 1. (fizikai) és 2.(érzelmi) DNS párokkal dolgozunk, így képes leszel arra, hogy az energiablokkokat kitisztítsd az éter és az érzelemtestből és a megtisztított területek helyén, pozitív energialenyomatokat hagyj.

Az alapfokú Integrált Energia Technika® képzésen a következő technikákat sajátíthatod el:
• Az angyali szívkapcsolat technikáját, ahol megtanulod, hogy kapcsolódj Ariel angyallal, az IET ®angyalával
• A sejtmemória tisztítás technikáját és a 9 integrációs pont elhelyezkedését a testen belül, megtanulod, hogy hogyan tisztíts ezeket a területeket a negatív lenyomatoktól és hogyan integráld helyükre az új pozitív energiákat
• Az I.E.T® 5 perces pozitív, energetizáló, feltöltő technikáját
• Az alapfokú IET energiarendezés technikáját egy másik személyen és
az alapfokú IET táv-és energiarendezés technikáját

Az elméleti tudás mellett minden résztvevő egy energetikai beavatást kap. Az alapfokú beavatás kiszélesíti energiameződet olyan szintre, hogy már könnyedén képes vagy az IET® alapfokú sugarával dolgozni. Így már te is képessé válsz a fizikai és érzelmi blokkok tisztítására.

Időpont:

2023. november 18. (szombat) 10.00-18.00

Részvételi díj:

50.000Ft amely tartalmazza:

  • az amerikai The Center of Being által kiállított oklevelet
  • alapfokú IET tankönyvet magyar nyelven
  • jegyzetfüzetet és tollat
  • a helyszínen elfogyasztott vizet és teát

Helyszín:

Paradé

1133 Budapest, Zsilip utca 8. utcafronti üzlet

Részvétel csak előzetes jelentkezéssel, mert a helyek száma korlátozott!
(maximális létszám 6 fő)

Amennyiben felkeltette az érdeklődésedet a tanfolyam, az alábbi űrlapon tudsz jelentkezni rá.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Az Elküld gomb sikeres megnyomása után várd meg amíg megjelenik egy visszaigazoló üzenet, így biztos lehetsz benne, hogy a jelentkezésedet megkaptam!

A jelentkezést beérkezési sorrendben, előleg befizetése mellett tudom elfogadni, helyet sajnos senkinek sem tudok fenntartani. Az előleg a tanfolyam díjának az 50%-a, melyet átutalással lehet teljesíteni. A fennmaradó összeget a tanfolyam napján, a helyszínen lehet rendezni.

Lemondás esetén az előleget nem áll módomban visszatéríteni.

Már nagyon várom, hogy megismerjelek a tanfolyamon és együtt fedezhessük fel az IET® csodálatos világát!

Szeretettel,
Papp Klaudia Viktória
Integrated Energy Therapy®
Mester-Oktató