Alapfokú IET® tanfolyam

ALAPFOKÚ IET® (Integrált Energia Technika – INTEGRATED ENERGY THERAPY-IET®)

Az Integrált Energia Technika, egy olyan módszer, amely 9 sejtmemória területen, sejtszintről szabadítja fel a negatív tapasztalatainkból származó energialenyomatainkat. AZ IET folyamata alatt, az energiarendező csodálatos lila angyali energiasugárral dolgozik. Az IET Energiarendező szándéka az emberi energiamezőben kibillent rend visszaállítása. Ez a technika tisztítja az érzelmi energiablokkjainkat, az emberi energiamező négy (fizikai, érzelmi, mentális és spirituális) rétegéből.

Az Integrált Energia Technika elsajátításához semmilyen előképzettség sem szükséges. Ezzel a csodálatos módszerrel saját magunkat is kezelhetjük, de másoknak is segítő kezet nyújthatunk. Az IET® már önmagában is egy nagyon hatásos energiatechnikai folyamat, viszont lehetőségünk van más egyéb holisztikus (testmasszázs, reiki, ásványok) módszerekkel kiegészíteni.

FONTOS! Az IET® energiarendezés semmilyen orvosi, pszichoterápiás kezelést NEM HELYETTESÍT! Az IET energiarendező NEM orvos, NEM gyógyít, NEM kezel betegségeket.  Az IET energiarendező a fizikai testet körülvevő emberi energiamezőben dolgozik, ahol a visszatartott érzelmi energiablokkokat tisztítja, és megerősíti az energiamezőt.

Az Integrált Energia Technika (Integrated Energy Therapy I.E.T®) Magyarországon nem akkreditált képzés.

Alapfokú I.E.T®

Annak ellenére, hogy alapfoknak hívjuk, a tanfolyam végére képessé válsz ezt a technikát önmagadon és egy másik személyen is alkalmazni. Az I.E.T® tanfolyamon megtanulod az kezelés alaptechnikáit. A 12 szálú DNS-ből az 1. (fizikai) és 2.(érzelmi) DNS párokkal dolgozunk, így képes leszel arra, hogy az energiablokkokat kitisztítsd az éter és az érzelemtestből és a megtisztított területek helyén, pozitív energialenyomatokat hagyj.

Az alapfokú Integrált Energia Technika® képzésen a következő technikákat sajátíthatod el:
• Az angyali szívkapcsolat technikáját, ahol megtanulod, hogy kapcsolódj Ariel angyallal, az IET ®angyalával
• A sejtmemória tisztítás technikáját és a 9 integrációs pont elhelyezkedését a testen belül, megtanulod, hogy hogyan tisztíts ezeket a területeket a negatív lenyomatoktól és hogyan integráld helyükre az új pozitív energiákat
• Az I.E.T® 5 perces pozitív, energetizáló, feltöltő technikáját
• Az alapfokú IET energiarendezés technikáját egy másik személyen és
az alapfokú IET táv-és energiarendezés technikáját

Az elméleti tudás mellett minden résztvevő egy energetikai beavatást kap. Az alapfokú beavatás kiszélesíti energiameződet olyan szintre, hogy már könnyedén képes vagy az IET® alapfokú sugarával dolgozni. Így már te is képessé a fizikai és érzelmi blokkok tisztítására.

Időpont:

2022. December 11. (vasárnap) 10.00-18.00

Részvételi díj:

50.000Ft amely tartalmazza:

  • az amerikai The Center of Being által kiállított oklevelet
  • alapfokú IET tankönyvet magyar nyelven
  • jegyzetfüzetet és tollat
  • a helyszínen elfogyasztott vizet és teát

Helyszín:

Santosha Segitő Tér

1092 Budapest, Köztelek utca 4/b. 2. emelet / 3 kapucsengő: 31

Részvétel csak előzetes jelentkezéssel, mert a helyek száma korlátozott!
(maximális létszám 6 fő)

Amennyiben felkeltette az érdeklődésedet a tanfolyam, az alábbi űrlapon tudsz jelentkezni rá.

Az Elküld gomb sikeres megnyomása után várd meg amíg megjelenik egy visszaigazoló üzenet, így biztos lehetsz benne, hogy a jelentkezésedet megkaptam!

A jelentkezést beérkezési sorrendben, előleg befizetése mellett tudom elfogadni, helyet sajnos senkinek sem tudok fenntartani. Az előleg a tanfolyam díjának az 50%-a, melyet átutalással lehet teljesíteni. A fennmaradó összeget a tanfolyam napján, a helyszínen lehet rendezni.

Lemondás esetén az előleget nem áll módomban visszatéríteni.

Már nagyon várom, hogy megismerjelek a tanfolyamon és együtt fedezhessük fel az IET® csodálatos világát!

Papp Klaudia Integrated Energy Therapy® Mester-Oktató

Szeretettel, Papp Klaudia
Integrated Energy Therapy®
Mester-Oktató

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.