Az Energiamező Angyalai tanfolyam

Az égi szféra segítői (angyalai) életünk minden pillanatában velünk vannak. Ezek a csodálatos lények alig várják, hogy kapcsolódjunk velük. Az angyalok mindig tiszteletben tartják a szabad akaratot és csak akkor avatkozhatnak be sorsunkba, ha mi kérjük a segítségüket és támogatásukat. Ezen a tanfolyamon lehetőséged lesz megtanulni, hogyan kapcsolódj az IET® kilenc angyalával és, hogyan kérj tőlük segítséget, és fogadd gyógyító ajándékaikat. A nap során felvesszük a kapcsolatot az Integrált Energia Technika® kilenc angyalával, Ariellel, Rafaellel, Gabriellel, Celestinával, Faith-tel, Cassiellel, Daniellel, Sárával és Mihállyal.

Kinek a nevének fűződik az Energiamező Angyalai tanfolyam kifejlesztése?

Az Integrált Energia Technika® megalkotójának, Stevan J. Thayer-nek köszönhetjük. Ahogy energiablokkokat tisztított az Emberi Energiamezőben, több angyallal is megismerkedett a folyamat alatt, akik felajánlották számára gyógyító ajándékaikat. Erről egy könyvet is írt nekünk-Az Energiamező Gyógyító Angyalai címmel, ahol a testünkben lévő sejtmemória területekhez egy-egy angyalt kapcsolt.


Hogyan kapcsolódunk az angyalokkal a tanfolyam alatt?

Egy négy lépésből álló módszert tanulunk meg, amely lehetővé teszi számodra, hogy energetikailag összekapcsolódj az IET® kilenc Angyalával, és kifejleszd a személyes kapcsolatod velük. Megtanulod, hogyan hívd meg egy különleges imával az IET® Angyalokat, és hogyan használd az angyali szívkapcsolat technikát arra, hogy az angyalok energiájához kapcsolódj. Ezáltal megtapasztalhatod azokat az energetikai gyógyításokat és üzeneteket, melyekkel Ők ajándékoznak meg Téged, és a tanfolyam elvégzése után már Te is képessé válsz bármikor kapcsolatot teremteni az Energiamező Angyalaival.

Az IET®- Energiamező Angyalai

Az energiamező Angyalai
Az Energiamező Angyalai

Ez a nap lehetőséget ad számodra, hogy hozzád hasonló emberekkel dolgozz együtt az IET® Angyalokkal. A csoport energiája lehetővé teszi számodra, hogy sokkal intenzívebben kapcsolódj a Gyógyító Angyalokhoz, mintha azt egyedül tennéd. A csoportos gyakorlatok során azok is gyakran érzékelik az IET® Angyalok energiáját, akik általában nem éreznek, nem látnak semmit belső érzékeléssel.

Kinek ajánlom a tanfolyamot?

Szeretettel ajánlom azoknak,

  • akik szeretnének egy mélyebb kapcsolatot kialakítani az angyalokkal
  • akik szeretnék az életük minden pillanatában megtapasztani az angyali birodalom végtelen támogatását
  • akik nagyon vágynak kapcsolódni az angyali szférákkal, de nem tudják, hogy hogyan lehetséges kapcsolatot kialakítani az angyalokkal
  • akik a saját spirituális útjukon az angyali energiák által szeretnének még mélyebb önismeretre szert tenni
  • akik szeretik az angyalokat, és szeretnének erősebb és mélyebb kapcsolatot kialakítani velük

Időpont:
2023. december 3. (vasárnap)

Részvételi díj:

40.000 Ft amely tartalmazza:

  • az amerikai The Center of Being által kiállított oklevelet
  • magyar nyelvű tankönyvet
  • jegyzetfüzetet és tollat
  • a helyszínen elfogyasztott vizet és teát

Helyszín:

Santosha Segitő Tér

1092 Budapest, Köztelek utca 4/b. 2. emelet / 3 kapucsengő: 31

Részvétel csak előzetes jelentkezéssel, mert a helyek száma korlátozott!
(maximális létszám 10 fő)

Amennyiben felkeltette az érdeklődésedet a tanfolyam, az alábbi űrlapon tudsz jelentkezni rá.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Az Elküld gomb sikeres megnyomása után várd meg amíg megjelenik egy visszaigazoló üzenet, így biztos lehetsz benne, hogy a jelentkezésedet megkaptam!

A jelentkezést beérkezési sorrendben, előleg befizetése mellett tudom elfogadni, helyet sajnos senkinek sem tudok fenntartani. Az előleg a tanfolyam díjának az 50%-a, melyet átutalással lehet teljesíteni. A fennmaradó összeget a tanfolyam napján, a helyszínen lehet rendezni.

Lemondás esetén az előleget nem áll módomban visszatéríteni.

Izgatottan várom, hogy személyesen is megismerhesselek Téged, és együtt fedezhessük fel az angyali világ csodáit!

Végtelen szeretettel,
Papp Klaudia Viktória
Integrated Energy Therapy – IET®
Mester-Oktató